AN UNBIASED VIEW OF خواص چای عناب

An Unbiased View of خواص چای عناب

An Unbiased View of خواص چای عناب

Blog Article

با زیرنظر گرفتن موش‌های صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلول‌های ایمنی معروف به سلول‌های نابودگر طبیعی شدند. این سلول‌ها قدرت نابودسازی سلول‌های مهاجم را داشتند.

*توجه داشته باشید که مصرف عناب برای بیماران دیابتی به دلیل تداخل با داروها عوارض جانبی دارد.

عناب دارای خواص ضد التهابی است. اینها ممکن است به سم زدایی خون کمک کنند. با این حال، هیچ تحقیقی برای حمایت از این موضوع وجود ندارد.

خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.

میوه های عناب کالری کمی دارند و مطلقاً چربی ندارند. علاوه بر این، آنها دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری می شوند و به طور بالقوه به حفظ وزن / کاهش وزن کمک می کنند.

کربوهیدرات‌ها: میزان فیبر خوراکی موجود در این میوه بالا بوده و یکی از دلایل خواص مفید عناب است. همچنین این میزان فیبر باعث ایجاد احساس سیری در فرد شده و به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند. عناب حاوی پکتین نیز است که با رسیدن میوه افزایش می‌یابد. پکتین میوه عناب دارای درجه استریفیکاسیون پایینی است (یعنی این پلی ساکارید به میزان کمی وارد واکنش با گروه‌های الکلی می‌شود) و می‌تواند به عنوان ژل‌کننده و قوام‌دهنده در صنایع مختلف غذایی استفاده شود.

خرمای چینی یا عناب نوعی میوه‌ی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف می‌شود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتی‌بخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز می‌تواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان مهمترین خواص عناب خشک نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

با بازی‌هایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک می‌کنه آشنا بشین.

همچنین در برخی بررسی‌ها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.

میوه عناب سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی ضروری است که در کنار هم در تقویت پاسخ ایمنی بدن مفید هستند.

عناب خشک (برای مثال عناب خشک چینی) ویتامین ث و مواد معدنی بسیار بیشتری دارد. در این مطلب، درباره خواص عناب تازه و خشک مواردی بیان و سپس جدول ارزش غذایی عناب تازه و خشک ارائه خواهدشد.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

برای بهره‌مندی از این خواص باید مقداری عناب خشک به صورت پودر شده را در محل درد قرار دهید.

Report this page